Десерт, проготвен на барбекю?

Десерт, проготвен на барбекю?

18 март 2018

Сигурно си мислите, че това едва ли е възможно, но съвсем не е така. Най-вкусният, лесен и лек десерт, идеален за изпичане върху скарата - това са плодовете. Могат да се приготвят по всевъзможни начини - с глазура или без, запечени директно върху скарата, а може и да ги приготвите увити във фолио. Банани, ябълки, ананас, манго, нектарини... някои хора успешно гриловат дори диня! Експериментирайте, приложете своите идеи за барбекю, бъдете смели - сигурни сме, че вие и вашите близки ще се очаровате от резултата.


Безплатна доставка
14 декември 2017

На всичките си клиенти в България предлагаме безплатна доставка до адрес в рамките на 2-5 работни дни.

прочети още

Необходими Съставки *ципура - 2 бр. *зехтин - 2 с.л. *сол - на вкус *лимони - 1/2 бр. *мащерка - 1 ч.л.

прочети още

Печените зеленчуци са едно от най-големите удоволствия на лятото. Независимо дали са център на вниманието като основно ястие за вегетарианците, или допълнение към пържолата за месоядните, никой не може да отрече – трудно може да устоиш на аромата, който се разнася от тиквичките, патладжаните,лука или чушките на грил! Но преди да ги хвърлите на скарата, вижте дали не допускате някоя от тези основни грешки, за да получите по-вкусни, по-ароматни и – най-важното – добре изпечени зеленчуци.

прочети още

Най-после си купихте газово барбекю и нямате търпение да го използвате. Но как да го запалите за първи път? Газовото барбекю е изключително лесно за използване. Запомнете, че поддръжката и почистването са точно толкова важни, колкото и чудесните ребърца, които са потопени в марината и стоят в хладилника. Следвайте нашите 4 съвета, за това как да подготвите газово барбекю за първи път.

прочети още

Как да изберем стек? Гледайте за дебелината, жилките и цвета. Около 3.5 см дебелина е идеално за пържолата - по-тънка от това ще е трудно да се приготви, а по-дебела, ще остане сурова. Изберете тази с тъмно червен цвят и фини жилки по целия стек.

прочети още